fbpx
Foglalás: +36 20 773 0807 hello@dandelionhouse.hu

A legbiztonságosabb nyaralási mód jelenleg a családi körben eltöltött pihenés, ami során ha nem akarnak, nem találkoznak más személlyel, nincs tömegjelenet az étkezések, fürdőzés során. Az üdülés ideje nagy részét nálunk a szabadban tudják eltölteni, nem zárt falak között.

A vírus ellen mi is küzdünk, hogy biztonságos, egészséges környezetet biztosíthassunk. A takarítás során profi fertőtlenítőszerekkel, szállodai minőségű anyagokat használunk, egynapos üres időszakot hagyunk két vendég érkezése között, valamint maszkot és kesztyűt használunk a találkozók során. A fürdőszobákban fertőtlenítő hatású folyékony szappanokat helyeztünk ki, az ágyneműket, törülközőket magas hőfokon mossuk, de többszörös mennyiségű ágyneművel rendelkezünk, így egy héten belül nem kerül vissza ugyanaz a mosott törülköző, ágynemű a következő vendégekhez.

A takarítás során a kilincseket, fürdőszobai szanitereket minden esetben fertőtlenítő hatású tisztítószerrel mossuk le. A Magyar Turisztikai Ügynökség kézikönyvének ajánlásait betartjuk, így vírusmentes házakat tudunk biztosítani, amelyekben Önök jól érezhetik magukat.

f2q63nze80gsot6ly46v1sxe2fwgfl