fbpx
Foglalás: +36 20 773 0807 hello@dandelionhouse.hu

Árak: az időszaktól, foglaltságtól függően változnak az áraink. Pontos árat konkrét érdeklődés esetén tudunk adni.

Főszezon: június 1-augusztus 31.
Főszezonon kívüli ár: szeptember 1-május 31.
Kiemelt dátumok: Húsvét; Május 1; Pünkösd: Augusztus 20-23.; Karácsony; Szilveszter;

Takarítási díj: 10.000 HUF / foglalás. A ház átvételekor fizetendő.

Be- és kijelentkezés:

Elérhetőség: hello@dandelionhouse.hu, +36 20 773 0807

Bejelentkezés délután 3-tól este 8-ig. Kérjük érkezése előtt legalább egy órával hívjon minket, hogy kinyissuk, és átadjuk önnek a házat!
A házat este 8 óráig lehet elfoglalni. Az este 8 óra utáni bejelentkezések esetén 2.000,-t díjat számolunk fel! Ha este 8 óra után érkezik, mindenképpen kérjük, jelezze nekünk érkezése előtti napokban telefonon vagy e-mailben.
Kijelentkezés reggel 10:00 óráig.
Be- illetve kijelentkezési időpont módosítására van lehetőség a kapacítástól függően maximum +/- 2 óra, ennek díja 4.000 Ft.
 

Fizetési szabályzat:

A szállásdíj 30%-át kérjük banki átutalással teljesíteni a foglalást követő 1 munkanapon belül előlegként (név, érkezési nap feltüntetésével).

A foglalás kizárólag az előleg megfizetésével válik befejezetté, enélkül nem garantált.
 
Számlaszám:  Várnagy Ilona:  OTP Bank Zrt. 11773102-00694760
 
A vendégnek előzetesen fel lesz számítva a szállásdíj 30%-a a foglalást követően. Ez az összeg nem jár vissza ha a vendég a foglalást követően és az érkezést megelőzően 14 napon túl lemondja a foglalását. Amennyiben 14 napon belül mondja le a vendég a foglalását, úgy a teljes szállásdíj 100 %-a nem jár vissza.
Reggeli:
Lehetőség van többféle reggeli kosarat választani.   

     Foglalás:

A házban megszálló vendégek számától függetlenül a teljes házárat felszámítjuk. Ha kevesebben jönnének, mint a maximális befogadóképesség az ár annyiban módosul, hogy annyi vendégre számoljuk az idegenforgalmi adót (500 Ft/fő/éj), ahány fő megszáll nálunk. Valamint a 18 éven aluliakra és nappali tagozatos hallgatókra sem vonatkozik az IFA.
Érkezéskor esedékes a teljes szállásdíj megfizetése, készpénzben a kulcs átadásakor.
Kaucióként 30.000 Ft megfizetését kérjük, melyet 3 munka napon belül utalunk vissza a ház ellenőrzése után, ha károkozás nem történt.  Ennél nagyobb összegű kár okozása esetén a teljes kár megtérítésére igényt tartunk.
Csak az előzetesen bejelentett szállóvendégek tölthetik nálunk az éjszakát.

Amit a foglalási díj tartalmaz és nem tartalmaz:

A foglalás összege tartalmazza WC papír bekészítését, törülközőket, ágyneműket. Nem tartalmazza a WC papír utántöltését.
Hajszárító, ingyenes wi-fi, teljesen felszerelt konyha, (alap fűszerek, kávé, tea), grillezési lehetőség, melyhez eszközöket is biztosítunk.

Dohányzás:

Minden apartmanunk szigorúan nem dohányzó.
Dohányozni kizárólag a teraszon vagy szabadtéren van lehetőség az erre rendszeresített hamutartók vagy vödrök használatával. A házban történő dohányzás esetén a kaució nem kerül vissza adásra a plusz költségek miatt.

Állatot nem tudunk a szálláshelyen fogadni.

Dézsa használat:

A dézsa használatáért külön költséget számítunk fel. A használat minimális ideje 2 nap. ( A dézsát nem érdemes egy napra felfűteni ). Ennek van egy felfűtési díja: 20.000 HUF. A napi használata 5.000 HUF. Azaz 2 éjszakás foglalás esetén: 20.000 HUF + 2 x 5.000 HUF = 30.000 HUF . Hosszabb dézsa használat esetén, külön megegyezés alapján.
f2q63nze80gsot6ly46v1sxe2fwgfl