fbpx
Foglalás: +36 20 773 0807 hello@dandelionhouse.hu

Dandelion “Royal Homes” Keszthely

Prémium kategóriás lakás, közvetlenül a Balaton partján épült, új, modern társasházban, saját, parti mólóval és tetőterasszal.

A Dandelion Royal Homes Apartman Keszthely balaton-parti üdülőövezetében, új építésű lakóparkban található (Royal Homes), saját parti mólóval, napozóterasszal, jakuzzi-val és saját parkolóval rendelkezik. Kerékpárút, vitorlás kikötő, parti sétány találhatók közvetlenül a lakópark mellett, a városközpont és a fő attrakciók 10 perces séta távolságban vannak.

A lakás üvegfalú lifttel közelíthető meg. Belépve a lakásba az előszobából tágas, világos amerikai konyhás helyiségbe, a nappaliba érkezünk, innen kilépve a hatalmas teraszra jutunk. A lakás külső felületén végig ez a széles erkély fut. A Dandelion Royal Homes mindegyik helyiségében egyedi tervezésű, magas minőségű, díszfényekkel megvilágított bútorok kerültek beépítésre. Az épület egyedi, vitorla formát mintázó alaprajzának megfelelően ívelt külső és belső falak fokozzák a látványt.

A fűtést hőszivattyús rendszer, padlófűtés és szobánként elhelyezett, külön szabályozható hűtő-fűtő klímák biztosítják.

A berendezés és felszereltség magas színvonalú, tudatos tervezés eredménye és első osztályú kényelmet nyújt. Az összhatást a kiemelkedő minőségű anyagok, színek, formák harmóniája jellemzi. A térkialakítás és a berendezési tárgyak kiemelt kényelmet biztosítanak. A Dandelion Royal Homes kifogástalan műszaki állapotban van, külső és belső megjelenése és környezete magas minőséget tükröz.

Az apartman 2 hálószobás plusz egy nappalis lakás. A fürdőszoba káddal és WC-vel, de egy különálló WC is található a lakásban. Az egyik hálóban 180 cm-es franciaágy található a másikban egy kihúzható kanapé. A teraszon kényelmes teraszbútorok találhatóak.

Közvetlen kijárással rendelkezik a parti sétányra, így a strand és a keszthelyi nagykikötő is 10 perc sétával elérhető. A nyári szezonban a házhoz egy saját móló is tartozik, ahol SUP-val rögtön a vízre lehet szállni.

f2q63nze80gsot6ly46v1sxe2fwgfl