fbpx
Foglalás: +36 20 773 0807 hello@dandelionhouse.hu

Dandelion Badacsonytördemic 

 

 

 

A vendégház a téli szezon kivételével kiadó, 2-től akár 10 fő részére. A Házban két apartman található amiket mindig egy vendégcsapatnak adunk ki, tehát más nem lehet ott. A képeken látható 1-es apartmant nyitjuk meg először és csak 6 főt meghaladó létszám esetén nyitjuk meg a 2-es számú apartmant.  A képekre kattintva látható hogy melyik az 1-es és melyik 2-es apartman. 2 fürdőszoba, szintenként 1 és 2 WC, korlátlan és folyamatos melegvíz, klimatizált szobák.

Az épület egyben kiadó és alkalmas nagyobb családok vagy baráti társaságok vendégül látására. A földszinten 3 hálószoba található a fürdőszoba és a konyha mellett. Ez az 1-es apartman.

Az emeleten is található két hálószoba, egy fürdőszoba és egy komplett konyha, felszereléssel.

A szobák bútorozását 2022-ben fejeztük be.

Szolgáltatások: WiFi, klíma, Led Tv, mosogatógép, mosógép, vasaló, hajszárító, két külön hűtőszekrény, grillező szalonnasütő, bográcsozó.

A közeli strandon (Badacsonylábdihegyen) lehet bérelni kenut, de a borbarangolások, és a gasztroélmények kedvelői is találnak maguknak megfelelő éttermet a közelben. Kirándulások a gyerekekkel biciklin, túralehetőségek a tanúhegyek közül – ezek teszik igazán izgalmassá az időtöltést nemcsak nyáron, hanem minden évszakban.

f2q63nze80gsot6ly46v1sxe2fwgfl